Bursa

Osmangazi Belediye personeli sağlık taramasından geçti  

Osmangazi Belediyesi personeli kapsamlı sağlık taramasından geçti. Sağlık taramasında, belediye personeline akciğer filmi, solunum fonksiyon testi, işitme testi, kan tahlili ve göz muayenesi yapıldı.

Osmangazi Belediye personeli sağlık taramasından geçti  
25-10-2022 13:56

Osmangazi Belediyesi personeli 6331 sayılı Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi yasası kapsamında rutin olarak yılda bir kez yapılması planlanan saÄŸlık taramasından geçti. Belediye binası önünde kurulan mobil saÄŸlık aracında, akciÄŸer muayenesi, iÅŸitme ve solumun testinden geçen belediye personeline daha sonra belediye meclis salonunda solunum fonksiyon testi, kan tahlili ve göz muayenesi yapıldı.

Her yıl rutin olarak gerçekleÅŸtirilen uygulama ile personelin saÄŸlığını korumak, ortaya çıkabilecek saÄŸlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut saÄŸlık problemlerinin de saptanması amaçlanıyor.

Personelin saÄŸlıklı ve kalitesi yüksek yaÅŸamını önemsediklerini belirten Osmangazi Belediye BaÅŸkanı Mustafa Dündar, “Mesai arkadaÅŸlarımızın üretken, verimli hizmet sunabilmesinin yolu, saÄŸlıklı bir bünyeye sahip olmalarından geçiyor. Personelimizin en iyi ÅŸartlarda hayatını sürdürmesi için hem iÅŸ ortamı, hem de saÄŸlık alanında üzerimize düÅŸen sorumluluÄŸu yerine getiriyoruz” diye konuÅŸtu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER